Перегляд за Автор "Величко, Володимир Михайлович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 121752)(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Величко, Володимир МихайловичКомпозиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. Для купажування сиропу, як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно- спиртових настоїв кави натуральної смаженої меленої, цикорію та вівса, у масовому співвідношенні 1:1:1. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery produces sugar-sand, water, the essence of rum, cognac or dessert wine. For the blending of syrup, cognac is used by cognac of Ukraine and additionally - a mixture of water-alcoholic infusions of coffee of natural fried ground, chicory and oats, at a mass ratio of 1: 1: 1.Документ Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Величко, Володимир МихайловичВизначено найбільш перспективні джерела природних антиоксидантів для використання у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. The most promising sources of natural antioxidants for usage in syrups technology for impregnation of confectionery product were defined.