Перегляд за Автор "Венгер, Олександр Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості використання СО2-екстракту хмелю в технології високостійкого пива(2006) Проценко, Лідія Василівна; Венгер, Олександр Олександрович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Ляшенко, Микола ІвановичДля подовження терміну реалізації товарної продукції, що є актуальною проблемою пивоваріння, пиво повинно мати високу не тільки біологічну, але і колоїдну стійкість. Основними причинами небіологічних колоїдних помутнінь можуть бути поліпептиди, поліфеноли, іони металів і полісахариди сусла. To extend the sale of commodity products, which is the actual problem brewing, beer should be high not only biological but also colloidal stability. The main reasons for non-biological colloidal turbidity can be polypeptides polyphenols and polysaccharides metal ions wort.Документ Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива(2006) Венгер, Олександр Олександрович; Ляшенко, Микола Іванович; Проценко, Лідія Василівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Літвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНаведено результати досліджень впливу терміну та умов зберігання пресованого хмелю реєстрованих сортів на склад гірких речовин, індексу старіння та ефірних олій. Визначено, що у процесі зберігання хмелю при температурному режимі +2...+4 °С, можна в 2–4 рази зменшити втрати гірких речовин та в 2 рази – ефірної олії, в результаті чого підвищиться якість хмелю у процесі зберігання.