Перегляд за Автор "Волосецька, Мар`яна Василівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлини(2016) Сивній, Іванна Іванівна; Волосецька, Мар`яна Василівна; Оболкіна, Віра ІллівнаОднією з груп кондитерських виробів, що користуються попитом у споживачів є торти та тістечка з оздобленням білково-збивним кремом типу суфле. One of the groups of confectionery products that are in demand among consumers are pies and cakes decorated with whipped cream protein-type souffle.Документ Сучасні способи вилучення каротиноїдів із рослинних джерел(2014) Павленко, Катерина Андріївна; Волосецька, Мар`яна Василівна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Подобій, Олена ВалеріївнаАналіз різних рослинних джерел каротиноїдів показав, що найперспективнішим для України є морква і гарбуз. Способи екстракції впливають на можливість використання B-каротину в якості перспективної харчової добавки. Analysis of different plant sources of carotenoids showed that the most promising for Ukraine carrots and pumpkin. Methods of extraction affect how you can use B-carotene as a promising dietary supplement.