Перегляд за Автор "Вітковська, Ольга Валентинівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості переробки винограду(2022) Вітковська, Ольга Валентинівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола ВасильовичДокумент Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних сухих витриманих вин із застосуванням сучасного обладнання потужністю 1,5 тис. т за сезон(2022) Вітковська, Ольга ВалентинівнаДокумент Ув’ялювання винограду у виробництві вин(2023) Вітковська, Ольга Валентинівна; Бабич, Ірина МихайлівнаДокумент Інтенсифікація процесу екстрагування цінних речовин з плодово-ягідних вичавок(2020) Вітковська, Ольга Валентинівна; Зоткіна, Лариса Василівна; Запорожець, Юлія ВладиславівнаПроблема створення безвідхідних технологій в галузях, які переробляють ягоди та фрукти, є актуальною задачею і вирішується шляхом комплексної переробки сировини. В роботі досліджено процес екстрагування біологічно активних речовин з відходів консервного виробництва