Перегляд за Автор "Вітт, Федір Аскольдович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження амінокислотного складу та перетравлюваності згущених молочних продуктів з фруктозою(2003) Пухляк, Анастасія Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Вітт, Федір АскольдовичВивчено амінокислотний склад розроблених згущених молочних консервів з фруктозою та перетравлюваність їх комплексом протеолітичних ферментів «пепсин-трипсин». Визначено, що найбільш збалансований амінокислотний склад за показником збалансованості амінокислотного скору (ЗАКС) має молоко незбиране згущене з цукром (контроль), а за показником коефіцієнту різниці амінокислотного скору (КРАС) – молоко згущене з фруктозою і контроль мають майже однакові позиції.Документ Спосіб виробництва згущеного молочного продукту (Патент на винахiд № 72762)(2005) Вітт, Федір Аскольдович; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаСпосіб виробництва згущеного молочного продукту, який передбачає нормалізацію молочної основи, пастеризацію нормалізованої молочної основи, внесення в неї фруктозного сиропу, згущення суміші пастеризованої нормалізованої молочної основи з фруктозним сиропом, охолодження і розфасування продукту, який відрізняється тим, що фруктозний сироп змішують з пастеризованою нормалізованою молочною основою при масовому співвідношенні 1 : (5-8) відповідно, а згущення суміші пастеризованої нормалізованої молочної основи з фруктозним сиропом ведуть до концентрації сухих речовин 63-68 % у готовому продукті.