Перегляд за Автор "Гапонюк, Олег Іванович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Кінетика нагрівання вологого шару зерна газами підвищеного вологовмісту(2014) Гапонюк, Ігор Іванович; Гапонюк, Олег ІвановичТеоретично обґрунтовано режими та експериментально доведено можливість прискореного нагрівання малорухомого шару зерна робочими газами підвищеного вологовмісту, математично опрацьовано кінетику змін параметрів шару зерна та встановлено раціональні параметри течії робочих газів,отримано математичне описання управління окремими факторами впливу на міжфазовий тепло масообмін за встановленими способами. In theory grounded modes and possibility of the pri-skorenogo heating of not mobile layer of grain is experimentally well-proven by workings gases of enhanceable vologovmistu, matemati-chno kinetics of changes of parameters of layer of grain is worked out and the rational parameters of flow of workings gases are set, mathematical description of management of influence separate factors is got on line-to-line warmly mass-transfer after the set methodsДокумент Прогресивні рішення знепилюючих установок(2015) Гапонюк, Ігор Іванович; Гапонюк, Олег ІвановичНаведено методики розрахунків аспіраційних систем та ефективності роботи пилоочисного устаткування, наведено конструктивні особливості знепилюючих пристроїв та способи їх компонування зернозаготівельних та зернопереробних підприємств. Methodologies over of calculations of the aspiration systems and efficiency of work of equipment of cleaning of air are broughtfrom a dust, structuralfeatures over of devices of cleaning of air and methods of their arrangement of enterprises are broughtfrom a purveyance andprocessing of grain.Документ Підвищення поживної цінності борошна меншими енерговитратами(2017) Гапонюк, Ігор Іванович; Харченко, Віталій Геннадійович; Шніпко, Іван Петрович; Гапонюк, Олег ІвановичВ роботі викладено результати теоретичних досліджень підвищення поживної цінності та технології отримання борошна із заданим вмістом окремих анатомічних складових тіла зернини пшениці. Виконано дослідження та наведено порівняльні характеристики хлібобулочних виробів із борошна першого сорту та із цілого зерна, тривалість зберігання борошна із цілого зерна пшениці та хліба із такого борошна. The results of theoretical researches of increase of nourishing value and technology of receipt of flour are in-process expounded with the set content of separate anatomic constituents of body of grain of wheat. Research is executed and comparative descriptions over of bakegoodss are brought from the flour of chop and from whole grain, shelf-life of flour from whole grain of wheat and bread from such flour.Документ Управління внутрішнім опором дифузії вологи(2014) Гапонюк, Ігор Іванович; Гапонюк, Олег ІвановичВиділено ряд факторів впливу на енергію внутрішньої дифузії вологи капілярно-пористих колоїдних тіл, теоретично обґрунтовано та експериментально доведено можливість управління ними, отримано математичне описання управління окремими факторами впливу на енергію внутрішньої дифузії вологи встановленими способами. The row of factors of influence on energy of internal diffusion of moist of capillary porous colloid bodies is selected, in theory grounded and experimental management possibility is well-proven by them, mathematical description of management of influence on energy of internal diffusion of moisture separate factors is got by the set methods.