Перегляд за Автор "Гарматій, Ярина Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сатуратор для цукрової промисловості (Патент на винахід №56358)(2011) Пономаренко, Віталій Васильович; Погорілий, Тарас Михайлович; Гарматій, Ярина ВолодимирівнаСатуратор для цукрової промисловості виконаний в вигляді циліндричного корпусу з розширеною верхньою частиною і конічним днищем, з перфорованими решітками в циліндричній частині сатуратора та патрубками для підводу цукрового розчину в верхній частині сатуратора та для відводу обробленого розчину з нижньої частини сатуратора через гідрозатвор та патрубком для підводу сатураційного газу в конічну частину сатуратора і його відводу зверху. Сатуратор оснащений механічним пристроєм для диспергування соку в надсоковому просторі сатуратора, а перфоровані решітки обертаються відносно осі сатуратора. A saturator for sugar industry made as a cylindrical body with widened superior part and cone bottom, with perforated grilles in the cylindrical part of the saturator and sockets for supply of sugar syrup in the superior part of the saturator and for removing of waste solution from the inferior part of the saturator through the hydraulic hitch, and socket for supply of carbonation gas to the cone part of the saturator and it removing from above. The the saturator is equipped with mechanical device for juice dispersion in vapor dome of carbonating machine, and the perforated grilles rotate towards the axis of the saturator.Документ Спосіб електрообробки цукрових розчинів (Патент на винахід №93805)(2011) Мирончук, Валерій Григорович; Пономаренко, Віталій Васильович; Гарматій, Ярина ВолодимирівнаСпосіб електрообробки цукрових розчинів передбачає обробку цукрових розчинів електричним полем напруженістю 75-150 В/см, яке створюється між ізольованими від розчину електродами. Згідно винаходу цукровий розчин протягом перших 2-3 хвилин обробляють змінним електричним полем і протягом наступних 4-5 хвилин продовжують обробку постійним електричним полем. A method for electrical treatment of sugar solutions provides for treatment of sugar solutions by electrical field with intensity of 75-150 B/sm, occurring between electrodes isolated from solution. According to the invention, sugar solution during the first 2-3 minutes is treated by alternating electric field and during the subsequent 4-5 minutes the treatment by constant electric field is continued.