Перегляд за Автор "Гвізда, Наталія Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Просяне борошно — перспектива використання у борошняних кондитерських виробах(2017) Гвізда, Наталія Володимирівна; Люлька, Олександр МиколайовичПроаналізовано просяне борошно за складом поживних речовин та біологічною цінністю білка.Документ Склад шоколадного брауні "Безглютеновий" (Патент України на корисну модель № 118883)(2017) Гвізда, Наталія Володимирівна; Люлька, Олександр МиколайовичСклад шоколадного брауні містить борошно, какао-порошок, масло вершкове, яйця та цукор. Як борошно використовують просяне та рисове борошно. The composition of chocolate brownies contains flour, cocoa powder, butter, eggs and sugar. How to use flour and rice flour.