Перегляд за Автор "Головченко, Валерій Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів(2001) Головченко, Валерій Миколайович; Лопатін, Г. А.; Ковбаса, Володимир МиколайовичВ статті наведено дослідження хімічного складу і фізико-хімічних властивостей екструдатів сої, гороху та люпину.Документ Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості(1994) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Головченко, Валерій МиколайовичЕкспериментально доведено ефективність використання сушених хлібопекарських дріжджів штаму У-1330 Поповського експериментального заводу при виробництві хлібобулочних виробів. Experimentally demonstrated the effectiveness of using dried baker's yeast strain B-1330 Popovskiy pilot plant in the production of bakery products.Документ Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів(1993) Дробот, Віра Іванівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Головченко, Валерій Миколайович; Науменко, О. М.Експериментально доведено ефективність використання хлібопекарських дріжджів спиртових заводів при виробництві хлібобулочних виробів на густих і рідких напівфабрикатах та безопарним способом. Experimentally demonstrated the effectiveness of using baker's yeast distilleries in the production of bakery products on dense liquid and semi-finished products and bezoparnym way.