Перегляд за Автор "Голота, Мар'яна Богданівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю(2011) Почеп, Володимир Анатолійович; Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Голота, Мар'яна Богданівна; Осітнянко, Олег МиколайовичВ статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.Документ Спосіб гранулювання кормових продуктів (Патент на корисну модель № 61475)(2011) Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Почеп, Володимир Анатолійович; Голота, Мар'яна БогданівнаПатент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу гранулювання кормових продуктів, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу та покращити мікробіологічний стан корму. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of feeds granulation that allows to reduce the energy intensity of the process and to improve microbiological condition of feed.