Перегляд за Автор "Горбатюк, А. А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Раціональне харчування людини в сучасних умовах(2014) Горбатюк, А. А.; Нещадим, Лариса ПетрівнаХарчування є раціональним, якщо воно повністю забезпечує потребу в їжі у кількісному та якісному відношеннях, відновлює всі енергетичні витрати, сприяє правильному росту і розвитку організму, збільшує його опір шкідливим впливам зовнішнього середовища, сприяє розвитку функціональних можливостей і підвищує працездатність людини. Food is rational if it fully meets the demand for food in quantitative and qualitative terms, restores all energy costs, promotes proper growth and development of the organism, increases its resistance to harmful influences of the environment, promotes functionality and improves human performance.Документ Формування системи антикризового управління підприємством харчової промисловості(2012) Горбатюк, А. А.; Дем'яненко, Інна ВікторівнаДосліджено теоретичні аспекти антикризового управління. Установлено існуючі тенденції прояву та головні проблеми виникнення кризових явищ на підприємстві. Виявлено функції, мету й завдання сучасної ефективної системи антикризового управління на підприємствах. The theoretical aspects of crisis management. Established the current trends and display the main problems of crisis phenomena in the enterprise. Discovered function, purpose and objectives of modern efficient crisis management in enterprises.