Перегляд за Автор "Горбач, Роман Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз ринку харчових барвників та наповнювачів для харчової промисловості(2021) Горбач, Роман Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ лабораторних умовах було отримано соки з ягід бузини, чорниці, ожини, чорноплідної горобини, шовковиці, чорної смородини, які відрізнялись високим вмістом антоціанів. Отримані соки концентрували на роторному випарнику до вмісту сухих речовин 35-70%. Соки із вмістом сухих речовин 35-45% були використані в якості наповнювачів, а із вмістом сухих речовин 50-70% - в якості природних барвників при виробництві кондитерських, хлібобулочних, кисломолочних виробів та харчоконцентратів.Документ Реконструкція ПрАТ «Луцьк Фудз», м. Луцьк з будівництвом нового фруктового цеху(2020) Горбач, Роман СергійовичДокумент Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів(2022) Горбач, Роман Сергійович