Перегляд за Автор "Громик, Тетяна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз інгредієнтного складу желейних кондитерських виробів представлених на ринку України(2020) Громик, Тетяна; Ясінська, Ірина ЛеонідівнаАналіз інгредієнтного складу желейних кондитерських виробів, представлених на ринку України, показав, що у більшості досліджених зразків відсутні потенційно небезпечні компоненти. Однак, занепокоєння викликає наявність майже у всіх зразках ароматизаторів незрозумілого походження з відповідно незрозумілим впливом на організм. Analysis of the ingredient composition of jelly confectionery products on the Ukrainian market have been showed that most of the studied samples does not contain potentially dangerous components. However, most of the analyzed samples contain flavoring agents of unknown origin with a correspondingly incomprehensible effect on the bodyДокумент Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування(2021) Громик, Тетяна; Ясінська, Ірина ЛеонідівнаКава є цінним джерелом біологічно активних компонентів та може використовуватись при створенні продуктів оздоровчого спрямування.Coffee is a valuable source of biologically active components and can be used in the development of functional food.Документ Розроблення рецептур желейних цукерок на основі плодово-ягідної та овочевої сировини(2020) Громик, Тетяна; Самарська, Вікторія; Ясінська, Ірина ЛеонідівнаРозроблено рецептури желейних цукерок, основою яких є виключно натуральна рослинна сировина. Смако-ароматині властивості виробів забезпечено також шляхом використання виключно натуральних компонентів. Have been developed recipe of jelly candies, which are based exclusively from natural components. The taste and aroma properties of the products also have been ensured by the use of natural ingredients.