Перегляд за Автор "Деркач, Анна Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ М’ясопродукти підвищеної біологічної цінності(2017) Галенко, Олег Олександрович; Липка, Христина Іванівна; Деркач, Анна МиколаївнаДодавання гірчиці сухої дозволило збільшити термін зберігання готової продукціїі на 50%. Також гірчиця збагачена мінеральними речовинами (кальцій, мідь, марганець, селен, залізо, цинк), фітогормонами, антиоксидантами, містить флавоноїди і вітаміни. Використання ж м’яса птиці дозволило збагатити продукт білком та збалансувати амінокислотний склад. Таким чином було отримано продукт збалансований за амінокислотним складом з подовженим гарантійним терміном зберігання готового продукту. Add dry mustard allowed to increase shelf life finished produktsiyii 50%. Mustard also rich in minerals (Calcium, copper, manganese, selenium, iron, zinc), phytohormones, antioxidants, contains flavonoids and vitamins. The use of poultry allowed to enrich product protein amino acid composition and balance. Thus was obtained product balanced in amino acid composition with extended warranty shelf life of the finished product.Документ М'ясородукти для харчування людей з підвищеними фізичними навантаженнями(2016) Галенко, Олег Олександрович; Липка, Христина Іванівна; Деркач, Анна МиколаївнаЗабезпечення населення продуктами харчування завжди було одним із найактуальніших і прибуткових напрямків діяльності народного господарства України на всіх етапах його розвитку, а м’ясо та м’ясопродукти продовжують займати важливе значення в житті кожного громадянина, оскільки містять повноцінні білки, жири, вітаміни, біологічно активні та мінеральні речовини. Providing the population with food has always been one of the the most relevant and profitable areas of the economy Ukraine at all stages of its development, and meat and meat products continues occupy important in the life of every citizen, because they contain complete proteins, fats, vitamins, bioactive and minerals.