Перегляд за Автор "Дмитренко, Іван Тимурович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вилучення біологічно активних речовин із рослинної сировини екстрагуванням(2019) Дмитренко, Іван Тимурович; Зоткіна, Лариса Василівна; Запорожець, Юлія ВладиславівнаВ роботі досліджено процес екстрагування біологічно активних речовин з меліси ти календули. І встановлено, що кількість вітаміну у екстракті становить 4,2 мг/100 г і не збільшується після 60 хв. екстрагування, а в водно-спиртовому екстракті календули 2,7 мг/100 г. В самій календулі міститься менше вітаміну C ніж у мелісі і тому в екстракт з календули переходить менша кількість цього вітаміну. The process of extraction of biologically active substances from melissa and calendula is investigated in this work. And it was found that the amount of vitamin in the extract is 4.2 mg / 100 g and does not increase after 60 minutes. of extraction, and in the water-alcohol extract of calendula 2.7 mg / 100 g. The calendula contains less vitamin C than in melissa, and therefore less amount of this vitamin is transmitted to the calendula extract.Документ Проект цеху по виробництву інноваційних видів морозива потужністю 6 т готової продукції за зміну(2021) Дмитренко, Іван ТимуровичДокумент Розробка нового виду йогурту з водними настоями м'яти і солодки(2023) Дмитренко, Іван Тимурович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаЗ метою розширення сировинної бази у молочній промисловості, збільшення обсягів виробництва йогурту підвищеної харчової цінності, покращення структури харчування споживачів, зокрема з особливими потребами, розробка нового виду йогурту з водними настоями пряно-ароматичних і підсолоджуючих рослин є актуальним завданням наукового дослідження прикладного характеру.Документ Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 2. Розробка нових видів йогурту з натуральними смако-ароматичними наповнювачами(2023) Дмитренко, Іван ТимуровичДокумент Управління оборотними активами на підприємствах харчової промисловості(2018) Дмитренко, Іван Тимурович; Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено методи оперативного управління оборотними активами, при виборі яких потрібно враховувати співвідношення ефективності їх використання та рівня ризику. The methods of operational management of circulating assets are investigated, in choosing which one it is necessary to take into account the relationship between the efficiency of their use and the level of risk.