Перегляд за Автор "Дорогін, Іван Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Організація форпресового цеху з виробництва ріпакової олії потужністю 900 т насіння ріпаку за добу(2020) Дорогін, Іван АнатолійовичДокумент Розроблення рецептур та виробництво маргаринів з використанням наповнювачів(2022) Дорогін, Іван АнатолійовичДокумент Розроблення рецептур та виробництво маргаринів з використанням наповнювачів(2022) Дорогін, Іван Анатолійович; Бахмач, Володимир ОлександровичВ якості основної сировини використовується так звана жирова основа (рафінована соняшникова олія, пальмова олія і їх фракції), вміст якої може варіюватися, однак не може перевищувати 82%. Саме вона має найбільший вплив на якість кінцевого продукту і безпосередньо впливає на його властивості і характеристики: твердість, температуру плавлення і пластичність. Вся жирова сировина проходить ретельну рафінацію і дезодорацію і відразу ж подається в маргариновий цех по герметично закритій системі. Допоміжна сировина необхідна для утворення так званої водно-молочної основи маргарину. І саме від цієї основи багато в чому залежать смакові якості продукції. В якості допоміжної сировини до складу маргарину додають смакові, ароматичні речовини, барвники, емульгатори, консерванти. Для підвищення біологічної цінності додають вітаміни, а молоко і вершкове масло – для ніжного смаку. Всі інгредієнти проходять пастеризацію, вершкове масло розтоплюють, а емульгатори розчиняють в олії.