Перегляд за Автор "Дубінська, Оксана Борисівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення цільової групи споживачів продукції ГК «Нові продукти» за ступенем необхідності товару(2016) Дубінська, Оксана Борисівна; Бєлова, Тетяна ГеннадіївнаРозглядається процес визначення цільової групи споживачів. Обґрунтовується необхідність застосування сегментування ринку. Наводяться питання для проведення опитування за ознакою «ступінь необхідності товару». Подано результати анкетування. The process of identifying the target group of consumers. The necessity of the use of market segmentation. We present questions for the survey on the basis of "the degree necessary goods". The results of the survey.Документ Лікувальна фізична культура як складова навчального процесу студентів(2016) Харченко, Віталій Геннадійович; Дубінська, Оксана БорисівнаВ цій статті висвітлено актуальні питання методології, теорії та практики фізичної культури та спорту, оздоровчої культури, фізичної реабілітації. This article highlights current issues of methodology, theory and practice of physical culture and sports, health culture, physical rehabilitation.Документ Лікувальна фізична культура як складова навчального процесу студентів спеціальних медичних груп у вищих навчальних закладах(2016) Харченко, Віталій Геннадійович; Дубінська, Оксана БорисівнаВ цій статті висвітлено актуальні питання методології, теорії та практики фізичної культури та спорту, оздоровчої культури, фізичної реабілітації. This article highlights current issues of methodology, theory and practice of physical culture and sports, health culture, physical rehabilitation.Документ Назви страв української національної кухні: етимологічний аспект(2014) Яременко, Світлана Андріївна; Дубінська, Оксана БорисівнаУкраїна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом багатьох століть, багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв та їх високими смаковими й поживними властивостями. Українські борщі і пампушки, вареники і галушки, ковбаси і печеня, напої з фруктів і меду відомі в усьому світі [1,3]. Кулінарія України налічує сотні рецептів, що характеризуються простотою приготування і неповторними смаковими якостями, ароматом, соковитістю. Однак у всі часи люди не надто цікавились, звідки пішли назви відомих на увесь світ слів: борщ, вареники, пампушки, налисники та інші. Ukraine is famous for its cuisine, which was created for centuries, rich in tradition, features a variety of dishes and their high taste and nutritional value. Ukrainian borscht and dumplings, dumplings and dumplings, sausages and hot drinks from fruits and honey known worldwide [1,3]. Cooking Ukraine has hundreds of recipes that are characterized by simplicity preparation and unique taste, aroma, juiciness. However, at all times people are not too interested in where there was a name known to the world of words: borscht, dumplings, dumplings, pancakes and more.Документ Сучасні комунікаційні технології: вплив на ефективність бізнесової діяльності підприємства(2016) Шаповал, Олена Федорівна; Дубінська, Оксана БорисівнаУ тезах доповіді обґрунтовані шляхи використання комунікаційних технологій, для підвищення ефективності бізнесової діяльності підприємства. This thesis is based the ways of using communication technologies for effectiveness of enterprise business activities.