Перегляд за Автор "Дьяченко, Олексій Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво натуральних консервів «Морква у власному соку»(2021) Дьяченко, Олексій Володимирович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаУ роботі розглянуто особливості виробництва натуральних консервів «Морква у власному соку». Такий вид натуральних консервів має високі фізико-хімічні та органолептичні показники та може істотно розширити асортимент консервованих продуктів.Документ Розроблення технології отримання снеків із гарбуза(2021) Дьяченко, Олексій Володимирович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ роботі досліджено можливість виробництва снеків із гарбуза. Розглянута технологія із застосуванням цукрового сирому концентрацією 30% з додаванням 5% сухого порошку імбиру та глазурування їх порошком, який також складається з цукрової пудри та порошку імбиру у співвідношенні 1:1.Документ Розширення асортименту харчової продукції за рахунок будівництва овочевого цеху(2022) Дьяченко, Олексій Володимирович