Перегляд за Автор "Жмура, Ірина"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла(2013) Жмура, Ірина; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаПроведений комплекс досліджень довів доцільність використання порошку із моркви для збагачення вершкового масла.The complex study demonstrated the feasibility of using the powder of carrot for the enrichment of butter.Документ Кисломолочний напій симбіотичної дії, збагачений аскорбіновою кислотою(2014) Жмура, Ірина; Усатюк, Світлана ІванівнаСтворений кисломолочний напій симбіотичної дії збагачений аскорбіновою кислотою здійснює позитивний вплив на організм людини та буде рекомендованим для щоденного вживання усіма категоріями населення. Created symbiotic fermented milk drink fortified with ascorbic acid action has positive effects on the human body and is recommended for daily use by all groups of the population.