Перегляд за Автор "Зваричук, Зоя Василівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Елементи системи управління якістю в готельно-ресторанних закладах на стадії виробництва продукції(2015) Кузьмін, Олег Володимирович; Зваричук, Зоя Василівна; Єфімова, Єлизавета ОлексіївнаРозробка елементів системи управління якістю для готельно-ресторанних закладів. Development of elements of control system by quality is for hotel-restaurant establishments.Документ Методи оцінювання якості кулінарної продукції(2015) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Зваричук, Зоя ВасилівнаДокумент Склад наливки «Чайні традиції» (Деклараційний патент на корисну модель № 110714)(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Кушлак, Антон Сергійович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Зваричук, Зоя Василівна; Захарчук, Марина АнатоліївнаСклад наливки містить водно-спиртовий настій чаю І і II зливу, коньяк, ванілін, цукровий сироп, лимонну кислоту, колер, спирт етиловий ректифікований вищої очистки, воду. Composition liquor containing aqueous-alcoholic brew tea and II plum brandy, vanilla, sugar syrup, citric acid, color, ethyl alcohol highest purification, water.