Перегляд за Автор "Зозулінська, Яна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів(2013) Зозулінська, Яна; Корецька, Ірина ЛьвівнаНа кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу проводиться дослідження можливості використання сучасної фітосировини в якості рослинних барвників при виробництві кулінарних виробів. The Department of Food Technology and restaurant business is to study the possibility of using modern fitosyrovyny as vegetable dyes in the production of food products.Документ Розроблення рецептури фітнес печива зі збалансованим інгредієнтним складом(2014) Зозулінська, Яна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаНі для кого не секрет, що основою здорового, активного життя людини є поєднання правильного харчування і розумних спортивних навантажень, що зрештою дарує прекрасне самопочуття, відмінний настрій та міцне здоров'я. Сьогодні жінки усього світу віддають перевагу заняттям фітнесу, адже, як відомо, фітнес - система оздоровлення людського організму, яка поєднує в собі спортивні тренування з правильним харчуванням. It's no secret that the foundation of a healthy, active life is a combination of proper diet and intelligent sports stress that ultimately gives excellent health, high spirits and good health. Today, women all over the world prefer fitness, as is known fitness - recovery system of the human body, which combines athletic training with proper nutrition.