Перегляд за Автор "Зродніков, Олександр Валерійович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання та заміна зубців шестерень в харчовій промисловості(2014) Зродніков, Олександр Валерійович; Новицький, Олексій ЄлисейовичЗубчасті та ланцюгові передачі є розповсюдженими механічними передачами в харчовій промисловості. Зубчасті колеса та зірочки є невід'ємними деталями сучасних машин, що на найближчу перспективу у більшості галузей застосування не мають альтернативи. Gear and chain transfer are common mechanical transmission in the food industry. Gears and sprockets are integral parts of modern machines in the near future in most areas of application have no alternative.Документ Сучасні підходи проектування обладнання харчових виробництв, комплексні системи керування якістю продукції(2014) Кадомський, Сергій Віталійович; Зродніков, Олександр ВалерійовичРозвиток суспільства завжди супроводжувався збільшенням вимог i гарантію щодо безпечності виробленого продукту для людини. Це відповідає постійному підвищення рівня ризиків безпеки життя, в умовах задоволення потреб за рахунок зростання виробництва. До основних джерел ризиків, є умови i засоби виробництва, під час виготовлення харчових продуктів, які в останні роки були об'єктом особливої уваги. Community development is always accompanied by an increase in claims i guarantee the safety of manufactured product to humans. This corresponds to the constant improvement of security risks of life in terms of satisfaction due to increased production. The main sources of risk are conditions i means of production, in the manufacture of food products, which in recent years has been the object of special attention.Документ Фізичне дослідження конструкційних матеріалів для забезпечення умов гігієнічного проектування(2014) Кадомський, Сергій Віталійович; Зродніков, Олександр ВалерійовичОсновні гігієни повинні бути під контролем GHP і GMP (good manufacturing practice). Позитивний аспект цієї концепції полягає в тому, що забезпечення необхідної якості харчового продукту необхідно проводити аналіз ланцюга харчового зараження починаючи від первинного виробництва. Початком цього ланцюжку є процеси підбору матеріалів та їх первинної обробки. Basic hygiene should be controlled by GHP and GMP (good manufacturing practice). The positive aspect of this concept is that providing the required quality of food is necessary to analyze the food chain contamination from primary production. The beginning of this chain is the process of selecting materials and their initial treatment.Документ Фізичне моделювання при створенні зубчастих коліс підвищеної довговічності(2014) Стефан, Є. В.; Новицький, Олексій Єлисейович; Зродніков, Олександр ВалерійовичНа виготовлення зубчастих коліс припадає майже 10-12% загальних витрат робочого часу, а за окремими групами обладнання та з врахуванням виробництва запасних частин - до 35-40%. In the manufacture of gears for almost 10-12% of total costs working hours, and in some groups with regard to equipment and production spare parts - 35-40%.