Перегляд за Автор "Камишіна, Альона Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив ефірних олій на подовження терміну зберігання жирових продуктів(2019) Камишіна, Альона Ігорівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаМетою роботи було вивчення антиокиснювальної стабільності свинячого жиру, соняшникової олії та їх суміші при внесенні антиоксидантних добавок ефірних олій чайного дерева і розмарину з точки зору теорії вільнорадикального окиснення вуглеводнів. The aim of the work was to study the antioxidant stability of pork fat, sunflower oil and their mixture when antioxidant additives of essential oils of tea tree and rosemary are added from the point of view of the theory of free radical oxidation of hydrocarbons.