Перегляд за Автор "Карпенко, Тетяна Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті(2015) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Назар, Мар'яна Ігорівна; Карпенко, Тетяна Сергіївна; Доценко, Віктор ФедоровичУ статті обґрунтовано доцільність використання клітковини гороху при виробництві житньо-пшеничного хліба за прискореною технологією. Досліджено вплив клітковини на біохімічні процеси в тісті, які характеризували балансом зміни цукрів під час тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста при бродінні. Проаналізовано вміст цукрів у готових виробах. Встановлено, що внесення клітковини гороху інтенсифікує техно логічний процес виробництва хліб.Документ Збагачення хлібобулочних виробів клітковиною(2014) Карпенко, Тетяна Сергіївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаВнесення клітковини гороху для збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами є доцільним при забезпеченні належної якості готових виробів. Необхідно використовувати горохову клітковину у виробництві хлібобулоч-них виробів для збагачення щоденного раціону населення поживними речовинами.Документ Перспективи використання заквасок при виробництві хліба(2013) Карпенко, Тетяна Сергіївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаОсновних напрямків досліджень є виробництво продуктів підвищеної харчової цінності, які призначені для зниження ризику впливу шкідливих речовин, а також для зміцнення захисних функцій організму. Main research areas are production of high nutritional value that are designed to reduce the risk of exposure to harmful substances, and to strengthen the protective functions.Документ Перспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробів(2012) Сидоренко, Олена Миколаївна; Карпенко, Тетяна Сергіївна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаХарчування людини є найбільш суттєвим фактором, який безпосередньо впливає на її здоров’я. Повноцінне харчування передбачає використання компонентів, раціональне поєднання яких здатне максимально задовольнити потребу організму в поживних та біологічно активних речовинах. Nutrition is the most essential factor that directly affects its health. Nutrition involves the use of components, good combination of which is able to meet the body's need for nutrients and bioactive substances.