Перегляд за Автор "Клименко, Анатолій Васильович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вилучення рутину з рослинної сировини(2013) Клименко, Анатолій Васильович; Тагаєва, О. О.; Павленко, Катерина Андріївна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Дослідження якості ікри лососевої(НУХТ, 2015) Клименко, Анатолій Васильович; Аннєнкова, Надія БорисівнаВстановлено якість відібраних на ринку зразків лососевої ікри. Відзначено кращі торгові марки. Selected samples of eggs on the market. Established quality samples of salmon caviar. It marked the best brands.Документ Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси (Патент на корисну модель № 69014)(2012) Пешук, Людмила Василівна; Клименко, Анатолій ВасильовичЗадачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопчених ковбас з використанням рослинного моно екстракту, а саме розмарину лікарського, спільна дія компонентів якого направлена на отримання високоякісного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання. The goal is to develop a useful model formulations smoked sausages with vegetable mono extract, namely medicinal rosemary, common performance components which is aimed at obtaining high quality product with high organoleptic characteristics and capacity for long-term storage.Документ Композиція для виготовлення сирокопченої ковбаси для гурманів (Патент на корисну модель № 69013)(2007) Пешук, Людмила Василівна; Клименко, Анатолій ВасильовичЗадачею корисної моделі є розробка рецептури сирокопчених ковбас з використанням біологічно активної сировини, спільна дія компонентів якої направлена на отримання пікантного продукту з високими органолептичними показниками та здатністю до тривалого зберігання. The goal is to develop a useful model formulations smoked sausages using biologically active materials, components whose joint action aimed at getting spicy foods high organoleptic characteristics and capacity for long-term storage.Документ Розробка сирокопчених ковбас для гурманів(2013) Пешук, Людмила Василівна; Рябовол, Максим Вiталiйович; Клименко, Анатолій ВасильовичАктуальність роботи є пошук нових джерел біологічно активних трав в ковбасному виробництві для розширення спектру продуктів гастроному. Необхідно, щоб виправдати процеси, засновані склад рецепта і економічну доцільність. Relevance of the work is to find new sources of biologically active herbs in sausage production to expand the range of deli products. Necessary to justify the prescription composition based processes and economic feasibility.Документ Ізофлавоноїди як природні фіто естрогени(2013) Даниленко, Руслана Володимирівна; Клименко, Анатолій Васильович; Бондаренко, Світлана Петрівна