Перегляд за Автор "Ковешніков, Володимир Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання інструментів PR в діяльності туристичного підприємства(2018) Кошовий, Ярослав Олегович; Ковешніков, Володимир СергійовичДосліджено питання використання PR-інструментів в діяльності туристичних підприємств. The issue of using PR-tools in the activity of travel company is researched.Документ Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики(2017) Антоненко, Ірина Ярославівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Безпала, Ольга Василівна; Божук, Тетяна; Бондар, Наталія Петрівна; Бугаєва, Олена; Вітряк, Оксана Павлівна; Гембець, Алла Вікторівна; Головко, Ольга Миколаївна; Гринюк, Олег Юрійович; Грянило, Анжеліка Василівна; Заварзіна, Валерія; Зваричук, Едуард Олександрович; Іванов, Андрій Миколайович; Казанцева, Катерина Анатоліївна; Калмикова, Ірина Семенівна; Ковешніков, Володимир Сергійович; Мазурець, Роман Русланович; Масляк, Петро Олексійович; Марцин, Тетяна Олександрівна; Меліх, Олена Олександрівна; Мельник, Ірина Леонідівна; Нездоймінов, Сергій Георгійович; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна; Поколодна, Марія Миколаївна; Руднєва, Марина Григорівна; Саркісян, Ганна Овсепівна; Сологуб, Юрій Іванович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Ткаченко, Любов Володимирівна; Хорохоріна, ВалеріяВикладено сучасні підходи до сутності, соціально-економічних функцій та особливостей розвитку еногастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, типових продуктів, страв і напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України. Досліджено міжнародний досвід розвитку винного та гастрономічного туризму. Представлена проблематика інноваційних засад формування туристичних продуктів з урахуванням потенціалу еногастрономічного туризму в Україні та регіонах. Modern approaches to the essence, socio-economic functions and features of the enhastronomy tourism development , the tourist potential of culinary traditions estimation , typical products, dishes and beverages, and food behavior of the population of different regions of Ukraine are presented. The international experience of wine and gastronomic tourism development is explored. The problem of innovative principles of tourism products formation taking into account the potential of enogastronomic tourism in Ukraine and regions is presented.Документ Комплексна тенденція формування концепції готельного бізнесу(2014) Ковешніков, Володимир СергійовичУспішне планування готельного бізнесу передбачає комплексний моніторинг ринку готельних послуг з метою конкретизації дій що направленні на поліпшення якості обслуговування та економічного зростання підприємства. Successful planning of hotel business provides comprehensive monitoring the hotel services to specify the actions that direction to improve service quality and growth of the company.Документ Методологія як вчення про методи дослідження(2015) Ковешніков, Володимир Сергійович; Попович, Ксенія ВікторівнаЗагальна методологія забезпечує правильні і точні уявлення про загальні закони розвитку туризму, його своєрідності і складових компонентах, а також місце і роль в ньому тих явищ, які вивчають учені і фахівці. В її основі лежить діалектичний підхід до розуміння сутності туризму. Дана методологія виходить з матеріальності оточуючого нас світу, в якому матерія знаходиться в безперервному русі та розвитку. General methodology ensures correct and accurate representation of the general laws of development of tourism, its originality and constituents, as well as the place and role in it of the phenomena that study scientists and experts. It is based on a dialectical approach to understanding the nature of tourism. This methodology comes from the materiality of the world around us, in which the matter is in constant motion and development.Документ Науково-методологічні основи інноваційної діяльності у сфері туризму(2016) Ковешніков, Володимир Сергійович; Розметова, Олена ГригорівнаСтаттю присвячено дослідженню ролі інноваційної діяльності у розвитку туристичної сфери, аналізу авторських трактувань інноваційної і туристичної діяльності, визначенню основних функцій інновацій та їх напрямів розвитку. Авторами розроблено і наведено новий підхід до класифікації інновацій у туристичній діяльності. Наведено рекомендації щодо підвищення ефективності управління інноваційними процесами в туризмі. The article studies the role of innovation in tourism development, analysis and innovative interpretations of copyright tourism, the definition of the main functions of innovation and development of their areas. The authors have developed and presented a new approach to the classification of innovation in the tourism business. The recommendations for improving the management of innovation processes in tourism.Документ Питання класифікації в сфері туризму(2016) Ковешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті розглядаються існуючі підходи, які використовуються при класифікації в сфері туризму, виділяються часто використовувані класифікаційні ознаки, наводиться класифікація видів туризму і послуг галузей індустрії гостинності, пропонуються методологічні підходи до подальшого вдосконалення систем класифікації в туризмі. In the article there are considered the existing approaches to classifications of tourism kinds and services. There are discussed characteristics usually used as the basis of classifications in tourism. Some new views concerning backgrounds of classifications in tourism are proposed.Документ Професійна етика персоналу підприємства сфери гостинності та шляхи її удосконалення(2018) Тимофеєва, О; Ковешніков, Володимир СергійовичРозкриті питання професійної етики персоналу підприємства сфери гостинності. Issues of professional ethics of the hospitality industry staff are discussed.Документ Управління інноваційною діяльністю на готельному підприємстві(2018) Вербило, К.; Ковешніков, Володимир СергійовичВизначені напрями підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств. The directions of increase competitiveness of hotel enterprises are determined.Документ Франчайзинг у системі готельного бізнесу(2015) Ковешніков, Володимир Сергійович; Попович, Ксенія ВікторівнаЗа отримані права франчайзі вносить початкову плату, ліцензійний платіж - «роялті», плату за маркетингові послуги і за використання централізованої системи бронювання номерів. На даний час франчайзингові угоди одержали значне поширення в готельній індустрії. У США франчайзингові відносини в тій або іншій формі охоплюють до 90% ринку готельних послуг. By rights received franchisee makes an initial fee, royalty - "royalty" fee for marketing services and for the use of a centralized system of reservation. Currently, franchise agreements received considerable spread in the hotel industry. The US franchise relationship in one form or another to cover 90% of the hotel services.Документ Інноваційні види туризму(2016) Ковешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наводиться опис відомих у даний час інноваційних видів туризму та здійснено аналіз причин їх появи. Найбільшою популярністю зараз користуються ті види туризму, які пов'язані з активною пізнавальною чи розважальною діяльністю, що дозволяє споживачам туристичного продукту отримувати якісно нові враження. This article describes the currently known types of innovative tourism and the analysis of the causes of their appearance. The most popular is using those forms of tourism related to the active cognitive activity or entertainment that allows consumers to get high quality tourism product new experiences.Документ Інноваційні технології в будівництві готелів як чинник конкурентноспроможності(2017) Ковешніков, Володимир Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті розглядається туризм, як дуже багатогранно розвинена галузь господарства, що є однією з головних складових доходу в деяких країнах і впливає на розвиток економіки і світового співробітництва. Туризм є найдинамічнішою галуззю в багатьох країнах світу і його роль в світовій економіці безперервно росте. Аналізуються сучасні інноваційні розробки, які використовуються при будівництві закладів готельного господарства, а саме: новітні технології виготовлення світловипромінюючого цементу, модульних будинків по типу LEGO, використання пластикових пляшок, будівництво дерев’яних будинків, еластичного бетону для будівництва готелів в країнах з підвищеною сейсмічністю, розробка бетону з вуглекислого газу та 3-D друк будівель. The article considers tourism as a multifaceted developed economic sector, which is one of the main components of income in some countries and the impact on the economy and global cooperation. Tourism is the most dynamic sector in many countries and its role in the world economy is continuously growing Analyzes the modern innovations that are used in the construction of hotel management institutions, namely the latest manufacturing technology light-cement type modular buildings LEGO, the use of plastic bottles, construction of wooden houses flexible concrete for the construction of hotels in the countries with high seismic activity, development concrete with carbon dioxide and 3-D printing buildings.Документ Інформаційні системи в закладх готельного та ресторанного господарств(2018) Ковешніков, Володимир Сергійович; Koveshnikov, VladimirРозкриті питання впровадження інформаційних систем в закладах готельного та ресторанного господарств. Раскрыты вопросы внедрения информационных систем в учреждениях гостиничного и ресторанного хазяйств. Issues of implementation of information systems in hotels and restaurants are disclosed.