Перегляд за Автор "Козир, Олександр"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив прогрівання житнього борошна на показники якості житньо-пшеничного хліба(2011) Махинько, Валерій Миколайович; Козир, ОлександрДосліджується вплив основних складників житнього борошна (білків та вуглеводів) на процес утворення пшеничної клейковини та якість тіста і готових житньо-пшеничних виробів. Вивчено ефективність прогрівання житнього борошна як засобу поліпшення реологічних властивостей тіста.Документ Наукові підходи до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва(2010) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Козир, ОлександрЗапропоновано новий підхід до пошуку асортиментних ніш хлібопекарського виробництва з використанням наукового методу морфологічного аналізу. Наведено приклади нових виробі як у межах традиційних технологій, так і абсолютно інноваційних.Документ Оптимізація розміщення та потужності хлібопекарських підприємств по регіонах України(2010) Маслюк, В. В.; Козир, Олександр; Махинько, Валерій МиколайовичЗроблено аналіз сучасного стану хлібопекарської галузі Україні, вивчено регіональні особливості споживання хлібобулочних виробів населенням нашої країни, запропоновано спосіб оптимізованого розміщення хлібопекарських підприємств у географічних центрах областей України.Документ Фактори, що впливають на утворення клейковини у тісті з житнього борошна(2011) Козир, ОлександрДля перевірки теорії негативного впливу компонентів житнього борошна на утворення пшеничної клейковини вивчено вплив житніх пентозанів на цей процес. Показано, що їх додавання не змінило кількості та якості клейковини. To test the theory negative influence of components of rye flour to education wheat gluten studied the effect of rye pentosans on this process. It is shown that adding them did not change the quantity and quality of gluten.