Перегляд за Автор "Корж, Тамара Владимировна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ «Воздушная» гречиха – продукт, изготовленный с помощью микроволн(2015) Фурманова, Юлия Петровна; Корж, Тамара Владимировна; Шаповаленко, Олег ИвановичВ статті описані режими оброблення гречки для отримання «легких» зерен в лабораторних умовах. Показані результати визначення якості «легких» зерен, отриманих при різних режимах оброблення зерна гречки мікрохвилями. Рекомендовані оптимальні режими оброблення зерна гречки мікрохвилями. The article describes the modes of buckwheat processing with purpose to obtain "light" grains in the laboratory conditions. The results of "light" grains quality, obtained under different buckwheat grains processing conditions by microwaves, are shown. Buckwheat grains optimal processing modes are being recommended.Документ Комплексная оценка качества пищевого продукта(2013) Шаповаленко, Олег Иванович; Корж, Тамара Владимировна; Фурманова, Юлия Петровна; Супрун-Крестова, Елена ЮрьевнаСтатья посвящена разработке комплексного показателя качества (КПК) для "воздушных" гречневых зерен. Разработанный КПК для нового продукта включает все важные показатели качества и их значимость в общей количественной оценке. Установлено, что КПК характеризует качество готового продукта по сумме его показателей и может быть использован в качестве критерия оптимальности при выборе оптимальных параметров технологического процесса. В статье показано использование КПК для выбора режима микроволновой обработкой гречихи. The article is dedicated to the development of a complex quality index (CQI) for the "light" buckwheat kernels. Designed CQI for a new product includes all the important quality parameters and their relevance to the overall quantification. It has been investigated that CQI characterizes the end-product quality by the sum of its indicators and may be used as the optimality criterion to choose the optimum process parameters. The article describes the CQI usage for the buckwheat microwave treatment mode selection.