Перегляд за Автор "Космик, Антон Русланович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу органічного гарбузового пюре на якість хлібобулочних виробів з вівсяним борошном(2024) Грищенко, Анна Миколаївна; Ганзина, Богдан Олегович; Космик, Антон РуслановичЗапропоновано поєднувати в рецептурі борошно круп’яних культур та продукти переробки овочів. Досліджено вплив пюре термообробленої м’якоті гарбуза сорту «Баттернат» на показники якості хліба з додаванням вівсяного борошна в кількості 10 %. Встановлено, що технологічно обґрунтовано додавати 25 % гарбузового пюре до маси борошна, а за більшого дозування погіршується пористість хліба, з’являється надто виражений гарбузовий запах та смак.Документ Низькоетерифікований пектин в технології органічних борошняних виробів з овочевою начинкою(2023) Ганзина, Богдан Олегович; Космик, Антон Русланович; Грищенко, Анна МиколаївнаВикористання продуктів переробки органічних овочів для виробництва начинок для хлібобулочних виробів надасть можливість не лише розширити асортимент хлібобулочних виробів, а сприятиме підвищенню їх харчової цінності. Досліджено можливість виробництва начинки з пюре гарбуза з додаванням низькоетирифікованого пектину. Завдяки використанню органічного гарбуза для приготування начинки та обмеження кількості пектину в її складі, начинку можна рекомендувати для виробництва органічних хлібобулочних виробів.Документ Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів(2023) Ганзина, Богдан Олегович; Космик, Антон Русланович; Грищенко, Анна МиколаївнаВикористання продуктів переробки органічних овочів може бути перспективним направленням для розширення асортименту органічних хлібобулочних виробів та забезпечення переробки більшої кількості органічної сировини в Україні. Особливо корисними будуть начинки з каротиновмісних овочів. Запропоновано використовувати гарбуз як сировину для виробництва органічних начинок для органічних продуктів.Документ Документ Характеристика органічних столових гарбузів для використання в технології хлібобулочних виробів(2023) Грищенко, Анна Миколаївна; Ганзина, Богдан Олегович; Космик, Антон РуслановичПроаналізовано органічні гарбузи різних сортів за органолептичними показниками та властивостями шкірки і м’якоті, співвідношенням шкірки, насіння та м’якоті. Проаналізовано якість пюре, приготованого з досліджуваних гарбузів. Рекомендовано в технології хлібобулочних виробів використовувати пюре з гарбузів сорту «Баттернат».