Перегляд за Автор "Косминський, Геннадій Іванович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв(2003) Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Косминський, Геннадій Іванович; Цед, Олена Олексіївна; Хотомцева, М.; Якиревич, Лідія МихайлівнаМета даної роботи – вивчити можливості використання в квасному виробництві столових буряків. У першій серії дослідів визначили можливість внесення бурякового соку на стадії купажування квасу. На основі проведених досліджень розроблено й затверджено нормативно-технічну документацію квасу «Рубіновий», склад якого збагачено біологічно активними речовинами бурякового соку.