Перегляд за Автор "Котенко, Іванна Петрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Переваги застосування крохмальної патоки у складі морозива(2015) Поліщук, Галина Євгеніївна; Павленко, Оксана Олександрівна; Котенко, Іванна Петрівна; Сіденко, Яна СергіївнаДля виробництва морозива і заморожених десертів широко застосовують підсолоджувані — дицукри (цукрозу, лактозу, мальтозу), моноцукри (глюкозу, фруктозу та ін.), декстрозу, інвертний цукор, крохмальну патоку, мед, солодові сиропи, а також замінники цукру (аспартам, ацесульфам, сукралозу та ін.). Замінники цукру суттєво порушують баланс за вмістом сухих речовин у готовому продукті, саме тому автори основну увагу засередили на розширенні сфери застосування природних підсолоджувачів - закрема інвертного цукру та крохмальної патоки. For the production of ice cream and frozen desserts are widely used pidsolodzhuvani - dytsukry (sucrose, lactose, maltose), monosaccharides (glucose, fructose, etc.), Dextrose, invert sugar, starch syrup, honey, malt syrups and sweeteners (aspartame, acesulfame , sucralose, etc.). Sweeteners substantially disrupts the balance for dry matter content in the finished product, which is why the authors focus zaseredyly the increased use of natural sweeteners - zakrema invert sugar and starch syrup.Документ Розроблення нового виду напою йогуртного з рослинними компонентами(2014) Котенко, Іванна ПетрівнаРезультати проведених досліджень свідчать про доцільність використання чорниці та м'яти у виробництві кисломолочних напоїв. Завдяки їх використання підвищується харчова цінність напою, покращуються органолептичні показники, продукт відповідає нормативним показникам якості. The studies demonstrate the feasibility of using blueberries and mint in the production of dairy drinks. Through their use increases the nutritive value of the drink, improved organoleptic properties, the product meets the regulatory quality indicators.