Перегляд за Автор "Кочерга, Валентина Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Бісквіт (Патент України на корисну модель № 64457)(2011) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.Документ Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів(2010) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаЗапропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів. Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.Документ Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування(2006) Кочерга, Валентина ІванівнаСтаття присвячена перспективності використання емульсій та емульгаторів у технологіях харчової продукції. Представлено результати експериментальних досліджень використання метилцелюлози та натрій-карбоксиметилцелюлози у технології соусів для ресторанного господарства. Article is devoted to the prospects of using emulsions and emulsifiers in food technology. The results of experimental studies using methylcellulose and sodium carboxymethyl cellulose in technology of sauces for restaurants are presented.Документ Кекс (Патент на корисну модель № 64456)(2011) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаОпис до патенту на корисну модель. DESCRIPTION to useful model patent.Документ Розроблення асортименту гарячих соусів з використанням фітокомпозиції «бріз»(2011) Куц, О. М.; Кочерга, Валентина ІванівнаПредставлено результати досліджень з розроблення гарячих соусів з використанням фітокомпозицій. The research results of hot sauces technology with phytocomposition are presented.Документ Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію(2005) Кочерга, Валентина Іванівна; Скиданчук, Г. В.Розглянуто питання можливості збагачення кондитерських виробів кальційвмісними добавками, а саме лактатом кальцію. The questions of the possibility of confectionery enrichment with calcium additives such as calcium lactate have been investigated.Документ Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозицій(2011) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаРозглянуто збагачення бісквітного напівфабрикату нутрієнтами. Запропоновано використання борошняних сумішей та фітокомпозицій. Biscuit semi-finished product fortification has been considered. The use of flour mixes and phytocompositions has been proposed.Документ Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексів(2011) Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаРозглянуто використання вітамінно-мінеральних добавок у технології борошняних кондитерських виробів. Vitamin and mineral supplements using in technology of flour confectionary products has been studied.Документ Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього(2011) Новоятлєва, Ю. Р.; Кочерга, Валентина ІванівнаДосліджено питання оптимізації складу бісквітного напівфабрикату збагаченням його нутрієнтами фітокомпозицій. The problem of optimization of biscuit semi-finished product enriching it with phytocomposition nutrients has been investigated.