Перегляд за Автор "Кравченко, Олег Андрійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостями(2015) Стеценко, Наталія Олександрівна; Кравченко, Олег АндрійовичСеред біологічно активних речовин важливого значення у виробництві макаронних виробів надають природному антиоксиданту - ß-каротину. У харчовій промисловості він набув поширення завдяки своїм технологічним та фізіологічним функціям. Among the biologically active compounds important in the production of pasta provide natural antioxidant - ß-carotene. In the food industry it is spreading thanks to its technological and physiological functions.Документ Нові види макаронних виробів з антиоксидантними властивостями(2014) Кравченко, Олег Андрійович; Стеценко, Наталія ОлександрівнаРозроблено рецептуру та спосіб виробництва макаронів, збагачених порошком гарбуза. При внесенні порошку в кількості 7% макаронні вироби можна відносити до категорії функціональних харчових продуктів по забезпеченню добової потреби в β-каротині. A recipe and method of manufacture of macaroni enriched powder pumpkin was developed. When applying powder in quantity 7% pasta can be attributed to the category of functional foods to provide the daily requirement of β-carotene.Документ Розроблення рецептури кексів зі збаланованим білковим складом(2013) Кравченко, Олег Андрійович; Соколова, Ольга МиколаївнаМетою даної роботи було вивчення харчової і біологічної цінності кексів з родзинками, а також розроблення рецептури кексу «Особливого», нутрієнтний склад якого характеризувався б збалансованим вмістом незамінних амінокислот. The aim of this work was to study the biological value of food and cakes of raisins and cake recipes develop "special" nutriyentnyy composition is characterized be balanced content of essential amino acids.