Перегляд за Автор "Кравченко, О. Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи виробництва сухих сумішей для морозива(2016) Кравченко, О. Ю.; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаВажливою складовою будь-якого продукту виступають смакові наповнювачі, які не тільки формують органолептичні властивості, але й збагачують продукт біологічно цінними інгредієнтами. Перспективним шляхом покриття дефіциту вітамінів, білків, вуглеводів, мінеральних речовин у харчуванні людини виступають плодово-овочеві наповнювачі. An important part of any product act as flavoring excipients which not only form the organoleptic properties but also enrich product biologically valuable ingredients. Perspective by covering deficiency of vitamins, proteins, carbohydrates, minerals in human nutrition serve fruit and vegetable fillers.