Перегляд за Автор "Криштоф, Валентина Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вивчення властивостей олійних екстрактів орегано(2022) Криштоф, Валентина Олегівна; Подобій, Олена ВалеріївнаВикористані теоретичні та експериментальні методи дослідження. Органолептичні властивості олійного екстракту вивчені за методикою сенсорного аналізу через показники зовнішнього вигляду, запаху та інтенсивності запаху, кольору і консистенції. Визначено густину олійного екстракту пікнометричним методом, кислотне та пероксидне числа методом індикаторного титрування.Документ Розроблення технології капсульованої олії орегано з високою біодоступністю активних компонентів(2023) Криштоф, Валентина ОлегівнаДокумент Удосконалення технології отримання діоксиду сірки(2021) Криштоф, Валентина Олегівна