Перегляд за Автор "Кулігіна, Катерина Валеріївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання прянощів у виробництві морозива-сорбет(2020) Кулігіна, Катерина Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаЗ врахуванням хімічного складу та біологічної цінності, розроблені рецептури морозива сорбет на основі чорного чаю з прянощами. Новий склад морозива з екстрактами прянощів (кардамон, кориця, бадьян, гвоздика) надасть продукту зігріваючу дію та дозволить збагатити його біологічно активними речовинами. Taking into account the chemical composition and biological value, sorbet ice cream recipes based on black tea with spices have been developed. The new composition of ice cream with spice extracts (cardamom, cinnamon, star anise, cloves) will give the product a warming effect and will enrich it with biologically active substances.Документ Розроблення технології морозива сорбет з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки 7 т готової продукції за зміну(2021) Кулігіна, Катерина Валеріївна