Перегляд за Автор "Купневич, Марина Василівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження нових видів енергії у готельно-ресторанному господарстві(2014) Купневич, Марина ВасилівнаІнноваційні технології - радикально нові чи вдосконалені технології, які істотно поліпшують умови виробництва або самі є товаром. Зазвичай мають знижену капіталомісткість, характеризуються більшою екологічністю й меншими енергопотребами. Innovative technologies - radically new or improved technologies that significantly improve the conditions of production themselves or commodity. Usually have reduced capital intensity, low emissions and are more less energy consumption.Документ Переваги використання електронного меню в сучасних закладах ресторанного господарства(2015) Купневич, Марина Василівна; Машовець, М.; Павлюченко, Олена СтаніславівнаНа сучасному етапі розвитку ресторанного господарства одним з вагомих маркетинговим інструментів, який дозволяє підвищити рівень продажів є меню. Нині значно зросла кількість закладів, які намагаючись мінімізувати витрати часу на обслуговування, запроваджують так звані е-Мешд (тобто електронні меню). Серед основоположників електронних меню можна виділити: австралійський ресторан Global Mundo Tapas у пригороді Сіднея; ресторан Pan Asian у Лондонському районі Soho; японська компанія Aska ТЗ та ізраїльська фірма Conceptic. At the present stage of development of the restaurant industry a significant marketing tool that can increase sales is the menu. Currently, significantly increased the number of institutions that attempt to minimize the time spent on maintenance, introduce the so-called e-Meshd (ie electronic menu). Among the founders of electronic menu are: Australian Global Mundo Tapas restaurant in a suburb of Sydney; Pan Asian restaurant in London's Soho; Japanese company Aska vehicle and Israeli firm Conceptic.Документ Переваги використання мобільних додатків у готельному господарстві(2015) Купневич, Марина Василівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Польовик, Володимир ВікторовичСучасні споживачі готельних послуг, при обиранні закладу розміщення, надають перевагу мобільному сервісу, який є більш інтерактивним і швидким. Modern consumers of hotel services, the establishment Selecting location, preferred mobile service that is more interactive and fast.Документ Переваги використання мобільних додатків у сучасних готельно-ресторанних комплексах(2015) Купневич, Марина Василівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаРозглянуто переваги використання мобільних додатків підприємствами гостинності, закладами ресторанного господарства. Are presented the advantages of using mobile applications to the hospitality enterprises, catering establishments.