Перегляд за Автор "Кураш, Олексій Геннадійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Переваги використання «Sous Vide» технології в сучасних закладах ресторанного господарства(2014) Кураш, Олексій Геннадійович; Литвиненко, Леся Віталіївна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаВ умовах ринкових відносин для підвищення конкурентоспроможності та максимального задоволення потреб споживачів заклади ресторанного господарства пропонують широкий асортимент продукції та послуг, підвищують рівень і якість обслуговування та намагаються зменшити термін очікування гостем готової продукції. In market conditions for competitiveness and maximum customer satisfaction Institutions restaurants offer a wide range of products and services, improve the level and quality service and try to reduce the waiting period finished guest products.