Перегляд за Автор "Лебовка, Микола Іванович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біодеградовна полімерна композиція (Патент на корисну модель №76963)(2013) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Лебовка, Микола Іванович; Маринін, Андрій ІвановичПолімерна композиція містить як полімерну матрицю термодеградований у водному середовищі крохмаль, пластифікатор гліцерин та як наповнювач − глауконіт. Композиція створена на основі поновлюваної біодеградовної сировини, не містить токсичних та екологічно небезпечних компонентів, технологія одержання з неї нанокомпозитного пакувального матеріалу проста та не є енерговитратною. The polymer composition comprises a polymer matrix starch and glycerol as plasticizer filler - glauconite. The composition is based on renewable raw materials biodegradable does not contain toxic and environmentally hazardous components, the technology is getting out of it nanocomposite packaging material is simple and is not energy intensive.Документ Розробка ефективних методів обробки харчових продуктів за допомогою імпульсного електричного поля(2014-01-20) Лебовка, Микола Іванович; Манк, Валерій ВеніаміновичЗастосування імпульсного електричного поля призводить до вибіркового пошкодження клітинних мембран при відсутності руйнівного впливу на біологічні тканини. The use of pulsed electric field results in selective damage to cell membranes in the absence of disruptive effects on biological tissue.Документ Спосіб прояснення фруктових, ягідних та змішаних фруктово-ягідних соків (Патент на корисну модель № 72081)(2012) Манк, Валерій Веніамінович; Лебовка, Микола Іванович; Мельник, Оксана ПетрівнаПереробка фруктово-ягідної сировини на освітлені соки пов’язана з їх проясненням, яке передбачає вилучення з них високомолекулярних речовин та завислих часток органічного і неорганічного походження. Запропонований спосіб прояснення забезпечує високі якісні показники обробленого соку. Processing of raw fruit and berry juices the highlight due to their enlightenment, which involves extraction of high-molecular substances and suspended particles of organic and inorganic origin. Clarify the proposed method provides high quality parameters of processed juice.