Перегляд за Автор "Ленчевська, Катерина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Желе з ревеню (Патент на винахід № 115395)(2017) Медвідь, Ірина Миколаївна; Ленчевська, Катерина Олександрівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичЖеле з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь.Документ Желе з ревеню (Патент на корисну модель № 112390)(2016) Медвідь, Ірина Миколаївна; Ленчевська, Катерина Олександрівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичЖеле з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь.Документ Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства(2012) Ленчевська, Катерина Олександрівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаУ тезах наведені дані щодо розробки фруктово-ягідного та молочного желе з ревенем підвищеної харчової цінності. In the abstract presents data on the development of fruit and berry and milk jelly with rhubarb high nutritional value.