Перегляд за Автор "Лозова, Тетяна Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Кекс «Кунжутний» (Патент на корисну модель № 68297)(2012) Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Ковальчук, Христина Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кексу «Кунжутний». Кекс «Кунжутний» містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор пісок, яйця курячі, маргарин, родзинки, сіль кухонну, амоній, ванілін, який відрізняється тим, що додатково містить борошно житнє обдирне, порошок листя ожини сизої, порошок ромашки лікарської, порошок листя смородини чорної, молочну сироватку, кунжутну олію. Utility model patent. A cupcake recipe "Sesame". Cake "Sesame" contains wheat flour variety, sugar, eggs, margarine, raisins, salt, ammonium, vanillin, wherein further comprising flour, rye flour, powder blackberry leaves bluish powder, chamomile powder, currant leaves black, whey powder, sesame oil.Документ Кекс «Чорничний» (Деклараційний патент на корисну модель № 69064)(2012) Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Ковальчук, Христина Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кексу «Чорничний». Кекс «Чорничний» містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор пісок, яйця курячі, маргарин, родзинки, сіль кухонну, амоній, ванілін, який відрізняється тим, що додатково містить гречане борошно, сухе знежирене молоко, плоди чорниці, порошок кореню цикорію, порошок квітів фіалки триколірної. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру кекса «Черничный». Кекс «Черничный» содержит муку пшеничную высшего сорта, сахар песок, яйца куриные, маргарин, изюм, соль поваренную, аммоний, ванилин, который отличается тем, что дополнительно содержит гречневую муку, сухое обезжиренное молоко, плоды черники, порошок корня цикория, порошок цветов фиалки трехцветной. Utility model patent. A cupcake recipe "Blueberry". Cake "Blueberry" contains Wheat flour, sugar, eggs, margarine, raisins, salt, ammonium, vanillin, wherein further comprising buckwheat flour, skimmed milk, fruit blueberries, chicory root powder, powder colors Viola tricolor.Документ Проблеми якості і безпечності харчових продуктів(2011) Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна МихайлівнаУ статті розглядаються проблеми якості та безпечності харчових продуктів. Основними завданнями сьогодення для промисловості і торгівлі є забезпечення населення якісними товарами функціонального спрямування і подовженим терміном зберігання завдяки використанню природних добавок