Перегляд за Автор "Лукашевич, І. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів(2005) Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Лукашевич, І. О.; Гулий, П. А.В статті наведено доцільність використання сухої пшеничної клейковини у разі виробництва хліба з борошна зі зниженим проти вимог ГСТУ 46004-99 вмістом. Застосування ферментних препаратів Нейтраза, Фунгаміл-Супер, Ліпопан для підвищення набухання клейковини.Документ Суха пшенична клейковина для підвищення сили борошна(2005) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Лукашевич, І. О.Охарактеризовано поліпшувач якості борошна – суху пшеничну клейковину (СПК). Наведено результати досліджень по впливу якості СПК на показники якості тіста і хліба з пшеничного борошна.