Перегляд за Автор "Лучкань, Т. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексів(2007) Лучкань, Т. В.; Манько, І. П.; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаЗа останні роки відмічаємо тенденцію до зниження вмісту жиру та цукру з метою зменшення калорійності та собівартості, але для того щоб зберегти розсипчасту структуру кексів доцільно додавати до рецептурного складу поверхнево-активні речовини (ПАР). Метою роботи, яка проводилася, було дослідження впливу різних дозувань та комбінацій поверхнево-активних речовин вітчизняного виробництва на структурно-механічні властивості кексів. In recent years, notes the trend towards reducing the amount of fat and sugar to reduce the calories and cost, but in order to keep the loose structure of the cake should be added to the prescription of surface-active agents (surfactants). The aim of the work that was carried out, was to study the effect of different doses and combinations of surfactants domestic production on the structural and mechanical properties of cakes.