Перегляд за Автор "Ляшенко, Дмитро"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукції(2014) Ляшенко, Дмитро; Гонта, Ігор Анатолійович; Соколенко, Анатолій ІвановичРозвиток фізико-хімічного підґрунтя у технологіях зберігання овочевої продукції є важливою складовою для подальшого вдосконалення пакувальної індустрії. Важливим напрямком слід вважати фізичні методи обробки за обмежених температур для запобігання біологічно-активних речовин,біологічних комплексів. Development of physico-chemical basis of storage technologies vegetable production is an important component to further improve the packaging industry. An important area to be considered a physical processing methods with limited temperature to prevent biologically active substances, biological systems.