Перегляд за Автор "Ліфіренко, Олена Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Digital signage - інноваційні технології в готельному господарстві(2015) Ліфіренко, Олена Сергіївна; Шабанова, Ілона ІгорівнаНова техніка та обладнання у декілька разів полегшують роботу готелів та ресторанів, завдяки їй збільшується потенціал та рейтинг закладів. Гості можуть отримати більше інформації яка їм необхідна завдяки текстовим і графічним відео роликам.Документ Оздоровчий туризм(2015) Ліфіренко, Олена СергіївнаВ основі такого туризму лежить веллнесс-концепція, хоча слід зазначити, що подорожі з метою оздоровлення далеко не завжди вчиняються людьми, що сповідують дану концепцію в повному вигляді. The basis of this tourism is the wellness concept, although it should be noted that travel for health reasons are not always committed by people who practice this concept in full.Документ Особливості діяльності готелів, які надають SPA та Wellness - послуги(2014) Ліфіренко, Олена СергіївнаВідповідно до сучасних світових стандартів, прийнятих в індустрії гостинності, наявність SPA в 3-5-зірковому готелі є необхідною складовою інфраструктури. Сьогодні це такий самий елемент сервісу, як ресторан чи бар, який не викликає жодних сумнівів у своїй доцільності. Саме із цієї причини більшість власників готелів серйозно замислюються про створення SPA. According to modern international standards adopted in the hospitality industry, SPA presence of 3-5-star property has a necessary component of infrastructure. Today it is the same element service restaurant or bar that does not cause no doubt its feasibility. For this reason, most owners Hotels, think seriously about creating SPA.Документ Питання класифікації в сфері туризму(2016) Ковешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті розглядаються існуючі підходи, які використовуються при класифікації в сфері туризму, виділяються часто використовувані класифікаційні ознаки, наводиться класифікація видів туризму і послуг галузей індустрії гостинності, пропонуються методологічні підходи до подальшого вдосконалення систем класифікації в туризмі. In the article there are considered the existing approaches to classifications of tourism kinds and services. There are discussed characteristics usually used as the basis of classifications in tourism. Some new views concerning backgrounds of classifications in tourism are proposed.Документ Інноваційні види туризму(2016) Ковешніков, Володимир Сергійович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наводиться опис відомих у даний час інноваційних видів туризму та здійснено аналіз причин їх появи. Найбільшою популярністю зараз користуються ті види туризму, які пов'язані з активною пізнавальною чи розважальною діяльністю, що дозволяє споживачам туристичного продукту отримувати якісно нові враження. This article describes the currently known types of innovative tourism and the analysis of the causes of their appearance. The most popular is using those forms of tourism related to the active cognitive activity or entertainment that allows consumers to get high quality tourism product new experiences.Документ Інноваційні технології соусів з біологічноактивними компонентами(2016) Антоненко, Артем Васильович; Ліфіренко, Олена Сергіївна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаТеоретичні та практичні аспекти створення соусів з біологічно активними компонентами як продукту функціонального призначення. Наведено наукове обґрунтування і розроблення соусів з біологічно активними компонентами. Та розрахована соціально-економічна ефективність та конкуренто придатність соусів. Theoretical and practical aspects of sauces with biologically active ingredients as the product functionality. An academic study and development sauces with biologically active components. And calculated socio-economic efficiency and competitiveness suitability sauces