Перегляд за Автор "Маркушин, Іван Олексійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Технологія отримання ароматизатору закріпленого на субстраті(2020) Маркушин, Іван Олексійович; Подобій, Олена ВалеріївнаВ роботі розглянуто процес виробництва ароматизатору полуниці, закріпленого на крохмалі. Велику роль в формуванні аромату відіграють ключові з’єднання. Прикладами цих з’єднань, які визначають основний тон аромату харчового продукту, можуть служити: в лимонах - цитраль; полуниці – 4 (n - гідроксифеніл) – 2 – бутанон; в часнику - аллілсульфід; тмині – карвон; ванілі – ванілін.