Перегляд за Автор "Марченко, Вікторія Євгеніївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів(2018) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Марченко, Вікторія Євгеніївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники.Документ Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів(2018) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Марченко, Вікторія ЄвгеніївнаВ роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники.Документ Дослідження режимів сушіння кореню селери(2017) Мурашко, Катерина Сергіївна; Марченко, Вікторія Євгеніївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі наведені результати досліджень кінетики сушіння кореню селери, які характеризують вплив попереднього оброблення сировини на тривалість зневоднення. Ефективними способами є бланшування і замочування в розчині лимонної кислоти кореня селери перед сушінням.