Перегляд за Автор "Машовець, М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Переваги використання електронного меню в сучасних закладах ресторанного господарства(2015) Купневич, Марина Василівна; Машовець, М.; Павлюченко, Олена СтаніславівнаНа сучасному етапі розвитку ресторанного господарства одним з вагомих маркетинговим інструментів, який дозволяє підвищити рівень продажів є меню. Нині значно зросла кількість закладів, які намагаючись мінімізувати витрати часу на обслуговування, запроваджують так звані е-Мешд (тобто електронні меню). Серед основоположників електронних меню можна виділити: австралійський ресторан Global Mundo Tapas у пригороді Сіднея; ресторан Pan Asian у Лондонському районі Soho; японська компанія Aska ТЗ та ізраїльська фірма Conceptic. At the present stage of development of the restaurant industry a significant marketing tool that can increase sales is the menu. Currently, significantly increased the number of institutions that attempt to minimize the time spent on maintenance, introduce the so-called e-Meshd (ie electronic menu). Among the founders of electronic menu are: Australian Global Mundo Tapas restaurant in a suburb of Sydney; Pan Asian restaurant in London's Soho; Japanese company Aska vehicle and Israeli firm Conceptic.