Перегляд за Автор "Миколів, Соломія Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртів(2015) Попова, Інна Вадимівна; Миколів, Соломія Ігорівна; Ковальова, Світлана ОлександрівнаПроведені дослідження упаковок йогуртів різних виробників. Встановлені деякі показники їхньої якості. У зразках визначалися вміст кальцію, вітаміну С, а також стійкість казеїн-кальцій-фосфатного комплексу і кількість молочнокислих бактерій. The yoghurts of different producers were researched. Some indexes of their quality were set. The quantities of calcium, vitamin С and also stability of the casein calcium phosphate complex and amount of lactics bacteria were determined in the standards