Перегляд за Автор "Михайличенко, Альбіна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства(2019) Михайличенко, Альбіна Володимирівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаМуси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства. Vegetable milk without sugar as an alternative to lactose-free food for restaurants.Документ Муси на основі рослинного молока без цукру як альтернативна безлактозна продукція для закладів ресторанного господарства(2019) Михайличенко, Альбіна Володимирівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаДосліджено доцільність використання рослинних напоїв у технології мусів для закладів ресторанного господарства. The expediency of using herbal drinks in the technology of mousses for restaurants has been studied.